Trainer Michel Cristiaensen was na de glansprestatie tegen Zwijndrecht erg tevreden. 'Je zag ons team groeien tijdens de match.  We moeten echter keihard blijven werken. Deze 3 punten kregen we niet op een schaaltje aangeboden. 

Onze nieuwe pionnen o.a. Ascencion Djuric (aanvaller, komende van Beerschot-Wilrijk) en de anderen moet ik nog optimaal inpassen, iedere wedstrijd weer. Tegen midden oktober zou dat een vloeiend vlot spelend geheel moeten worden.  Volgend weekend wacht de moeilijke verplaatsing naar Branddonk. Ik hoop dan dat ik Sven Herrijgers (verdediger/middenvelder, komende van Rupel Boom) kan inzetten.

Een dikke proficiat voor het hele team vandaag. De 3 punten zijn binnen,  dat moet gevierd worden!'

VC-voorzitter Tony De Busser : 'Er zit potentieel in de ploeg.  We moeten de trainer tijd geven'

Een glimlachende VC-voorzitter Tony De Busser na de match : 'We hebben een moeilijke start van het seizoen gekend.  Dat is normaal met 90% nieuwe spelers en een nieuwe coach. 

Er zit veel potentieel in de ploeg, dat zie je meteen.  Het bestuur wil een rustig seizoen rondmaken, maar je weet nooit wat er uit de bus komt.  We hebben een erg jeugdig team, met toch enkele spelers met ervaring.  We gaan coach Michel tijd geven om te  groeien, stap voor stap.

Supporters op post bij de volgende thuismatch op zondag 27/09 om 15u tegen K.Witgoor Sport Dessel', besluit Tony De Busser.

Foto match : Davy Voorspoels heeft de 2-0 aan de voet / NNieuws.